rating 9,6 uit 10

9,6 / 10 op basis van 255 reviews

Edelsteen & Barnsteen

Van hoog naar laag sorteren

  1. 51731De zeeleeuw gooit zijn groene malachieten bal hoog de lucht in en vangt hem daarna op het puntje van zijn snuitje. Het publiek juicht, de kleine charmeur knippert met zijn kleine oogjes. En dan is het nu tijd voor zijn act met ringen om zijn vinnen!
  2. Witte albast is net een klassiek standbeeld gebaad in de late middagzon; zowel warm als koud tegelijk.
  3. Tegen het licht geeft deze steen een prachtige zachte blauwe flonkering die doet denken aan de oogopslag van een tijger. Blauw tijgeroog geeft rust en verzacht de stress; hij helpt je helder te zien, zonder droombeelden.
  4. Hematiet wordt gebruikt ter bevordering van de vredeswens, zelfbeheersing en innerlijk geluk. Een rode persoonlijkheid wordt geassocieerd met passie, leiderschap, kracht en liefde.
  5. Een hand-gefacetteerde Gouden Rutielkwarts, een kostbare steen met Rutiel binnen. De steen is in de volksmond bekend als de Venus-haarsteen. Gouden rutielkwarts is een uitstekende steen, als je van richting wilt veranderen in het leven. Het reinigt en geeft energie en heeft het vermogen om je stemming op te heffen en liefde aan te trekken.
  6. Een steen voor geluk en optimisme. De Kattenoogkwarts versterkt je intuïtie en helpt je negatieve energie kwijt te raken.
Van hoog naar laag sorteren