rating 9,6 uit 10

9,6 / 10 op basis van 255 reviews

Winkelwagen

0

0 items - € 0,00

Uw juwelier in Tilburg

Mignon Juwelier TilburgIn het bruisende hart van Tilburg in de sfeervolle Emmapassage is Mignon Juwelier Tilburg gevestigd. In een open en uitnodigend interieur hebben wij een uitgebreide collectie exclusieve, betaalbare sieraden en horloges voor u samengebracht. Een ruime keuze in bekende en trendy topmerken maar ook een schitterende collectie in goud en zilver eventueel met diamant en edelstenen gezet. Liefde en een passie voor het vak maken dat u bij Mignon Juwelier Tilburg voor alle bijzondere momenten een passend cadeau vindt. Ook als u uw sieraden of uw horloge wil laten repareren kunnen wij dat voor u vakkundig herstellen in ons eigen atelier.

Onze sieraden- en horlogemerken

U kunt bij Mignon Juwelier & Stijl in Trend terecht voor een uitgebreide collectie van verschillende topmerken. Wij staan iedere dag voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van het perfecte sieraad. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen over welk sieraad u het beste past.

De horloges die u bij ons kunt kopen:
Certus * Danish Design * Diesel * DKNY * Fossil * Jacob Jensen * Michael Kors * Pulsar * Skagen * Zinzi Watches

De sieraden die u bij ons kunt kopen:
Boccia * Engelsrufer * Heart to get * Imotionals * IXXXI * Jéh Jewels * Josh * Karma * Melano * Nol Coopmans * Piccolo * Pig&Hen * Rebel&Rose * Rodrigues & Cohen * Silis * Spirit Icons * Ti Sento * Troll beads * Waxing Poetic * Zinzi

Trouwringen:
Alliance

Overige artikelen die u bij ons kunt kopen:
Zilverstad * Keltum

Reparaties

Er is altijd wel een oplossing zodra uw favoriete sieraad kapot is of niet meer past. In onze Goudsmid atelier repareren we namelijk uw sieraden naar uw wens. Of het nu gaat om het solderen van een armband, het op maat maken van een ring of het vervangen van een sluiting of steen, het is allemaal mogelijk. Ook kunt u in deze winkel terecht voor alle grote of kleine reparaties aan klokken en horloges.

Naast onze juwelenzaak en eigen atelier bieden wij ook een collectie cadeau artikelen aan. Deze collectie bestaat uit pleetartikelen. Keuze genoeg! Tot kijk bij Mignon Juwelier & Stijl in Trend te Tilburg!!

Contactgegevens

Mignon Juwelier & Stijl in Trend
Emmapassage 8
5038 XA Tilburg
Tel: 013 - 3030067
Email: tilburg@mignonjuwelier.nl
Webshop: www.mignonjuwelier.nl/
KVK nr: 58688293

Openingstijden

Maandag:

13.00-18.00

Dinsdag:

10.00-18.00

Woensdag:

10.00-18.00

Donderdag: 

10.00-21.00

Vrijdag:

10.00-18.00

Zaterdag:

10.00-17.00

Zondag:

12.00-17.00

 

 

 

OVER ONZE LOCATIES

-

Back to Top