rating 9,6 uit 10

9,6 / 10 op basis van 255 reviews

Colliers

Van hoog naar laag sorteren

  1. Dit collier is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een streepachtige structuur. Door de vele schakels valt hij mooi in de hals.
  2. Collier gemaakt van 925 sterling zilver, zilver verguld en geoxideerd zilver. Dit collier bestaat uit drie verschillende kleuren gevouwen schakels in verschillende formaten.
  3. Dit collier is gemaakt van 925 sterling zilver en geoxideerd zilver. Aan het geoxideerde collier, hangt een zilveren hanger die prachtig is van eenvoud.
  4. Collier zilver + oxy deeltjes
  5. Dit collier gemaakt van 925 sterling zilver, bevat twee schakels met een geoxideerde laag. De schakels van dit collier hebben in het midden een V vorm en lopen vanaf hier van groot naar klein in de vorm van stenen.
  6. Dit collier is gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en gold filled. Dit collier bestaat uit verschillende geschakelde ovale vormen.
  7. Dit collier is gemaakt van 925 sterling zilver. Enkele schakels zijn geoxideerd wat zorgt voor een mooi zwart-wit patroon. De schakels zelf hebben een leuke en afwisselende organische vormen.
  8. Dit collier is gemaakt van 925 sterling zilver, geoxideerd zilver en 14 karaat zilver verguld. Het collier bestaat uit zilveren buisjes met daartussen platten schakels in de drie verschillende kleuren.
  9. De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewilde edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en flexibel materiaal, koper in 925 sterling zilver zorgt voor stevigheid. De sieraden van Jeh Jewels zijn nikkelvrij.
  10. Collier gemaakt van 925 sterling zilver met geoxideerd zilver. Het collier bestaat uit schakels van 3 cm, waarbij het lijkt als of er kleine bladeren over elkaar heen zijn gelegd.
Van hoog naar laag sorteren